top of page
Motip Geur.png

Krijg een verfrissende geur in uw auto!

Airco Geurbehandeling 

Airco Geurbehandeling

 

Airco Geurbehandeling:

Wil je graag een extra geur (lavendel, Citroen, Bos geur in uw interieur. Dan kunt u kiezen voor een airco geurbehandeling wel is dit raadzaam om het het airco te combineren met het airco reinigen. Dan kunt u profiteren van de geurbehandeling. De geur zal langer en beter ruiken in de auto.

Hoe wordt een airco beurt uitgevoerd?

Wij zullen eerst interieurfilter controleren. Indien dit aan vervanging is zullen wij u op de hoogte stellen, dan kiest u een van de gewenste geuren wat u het lekkers vindt ruiken. Dit zullen wij in uw auto spuiten en de lucht laten recirculeren door het interieur van uw auto. Dit behandeling zal ongeveer 15 minuten duren.

  • Airco Check

  • Interieurfilter Check

  • Airco Geurbehandeling

Waar kan ik een airco beurt laten uitvoeren?

U kunt een airco service beurt laten doen bij onze vestiging in Haarlem. Hier hebben wij ook bruggen staan mocht het airco systeem lekken dat wij dit direct kunnen repareren, zodat u de zomer koel kunt doorkomen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u graag een afspraak maken is dit mogelijk u kunt hiervoor op de rechts bovenstaande afspraak knop klikken of u kunt bellen voor een afspraak.

Services

Lage prijs garantie 

Kwaliteit

Professioneel en ervaren monteurs

bottom of page