top of page
20200722_210100.jpg

Werkt uw airco systeem niet? laat het controleren door de specialisten!

Airco Diagnose
Airco diagnose

 

Wanneer een airco diagnose laten uitvoeren?

Indien u een vermoede heeft dat er een lekkage is in uw systeem. Laat het direct controleren door ons, hierdoor kunt u dure reparatiekosten besparen en kunt u koel de zomer doorkomen!

Punten waar u op moet letten:

  • Airco koelt minder goed dan vooraf.

  • Uw airco systeem maakt rare geluiden

  • Als je airco ineens compleet niet meer koelt (Mogelijk lekkage).

Hoe wordt een airco diagnose uitgevoerd?

één van onze ervaren monteurs zal een diagnose uitvoeren op uw airco systeem hoe gaat dat te werk? Wij zullen vooraf onder uw motorkap kijken of er een airco sticker vooraf is geplakt door een externe garage bedrijf. Indien dit niet van toepassing is zullen wij het aan u vragen om een goede diagnose te kunnen stellen. Aan de hand van onze vragen kunnen wij ongeveer een indicatie hebben waar het zou kunnen lekken. Nadat wij de eerste stappen hebben gezet zullen wij met een uv lamp de radiateur controleren indien de radiateur is gecontroleerd en gebrekkig heden zijn zullen wij het airco systeem met formeergas vullen en met behulp van een snuffelaar de lekkage opsporen.

Wat zijn de gevolgen van een lege airco leidingen?

Wanneer uw airco systeem lekt of leeg is werkt uw airco compressor niet meer optimaal, hierdoor kan uw airco compressor defect raken wat hoge reparatiekosten kan bedragen. Laat uw airco systeem hierdoor vroegtijdig controleren door één van onze experts!

Wanneer uw airco systeem lekt en het maakt contact met het buitenlucht kan dit nare gevolgen hebben voor uw aircofilter dit kan namelijk verstopt raken, omdat het vol zal zitten met water, dat eigenlijk gefilterd zal moeten worden. De koelcapaciteit kan hierdoor flink afnemen. En het ergste is dat u uiteindelijk een nieuwe filter los moet gaan vervangen. 

Hoelang duurt een airco diagnose?

Een airco diagnose kan sterk variëren. Meestal vinden wij binnen een uur de lekkage. Mochten wij de lekkage niet kunnen vinden kunt u de auto achterlaten. Wij zullen de tijd nemen om de lekkage te kunnen opsporen en de probleem te verhelpen.

Waar kan ik een airco diagnose laten uitvoeren?

U kunt een airco diagnose laten uitvoeren bij onze vestiging in Haarlem. Hier hebben wij ook bruggen staan mocht het airco systeem lekken dat wij dit direct kunnen repareren, zodat u de zomer koel kunt doorkomen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u graag een afspraak maken is dit mogelijk u kunt hiervoor op de rechts bovenstaande afspraak knop klikken of u kunt bellen voor een afspraak.

Services

Lage prijs garantie 

Kwaliteit

Professioneel en ervaren monteurs

bottom of page