top of page
Motip.png

Voorkom aanmaak van bacteriën in uw airco systeem!

Airco Reinigen


 

Airco Reinigen

 

Waarom je airco reinigen?

Door de airco ieder jaar te reinigen voorkomt u dat eventuele ziektekiemen, schimmels en bacteriën zich ophopen in de leidingen en achterblijven op de verdamper van het aircosysteem waardoor irritaties aan ogen of luchtwegen kunnen ontstaan. Ook nare luchtjes behoren zo tot het verleden.

Laat bij het reinigen van de airco ook meteen het interieurfilter vervangen. Dit filter vangt stofjes, pollen en bacteriën van buiten op.

Wanneer een airco reiniging beurt laten uitvoeren?

Wanneer moet je nauw een airco reiniging beurt laten uitvoeren? Helaas wordt dat niet aangeven zoals als een service lampje op het dashboard. Hoe zie ik dat mijn auto aan een airco reiniging beurt is. Let hierbij op de volgende punten:

  • Airco heeft een doffe geur

  • Als je vieze geurtjes in de auto ruikt tijdens het aanzetten van de airco.

  • Elke jaar een onderhoudsbeurt.

Hoe wordt een airco beurt uitgevoerd?

Een airco reiniging beurt wordt bij ons altijd uitgevoerd door een ervaren automonteur die bezit heeft van de f-gassen certificaat. De automonteur heeft hiervoor speciaal cursus gevolgd en kennis opgedaan en kent de zwakke punten van het airco systeem waar hij op moet letten tijdens een airco reiniging beurt. Wat zit er in een onderhoudsbeurt inbegrepen: 

  • Bacteriële behandeling 

  • Interieurfilter Check

  • Gewenste geurbehandeling (Optie)​

Wat zijn de gevolgen van een bacteriële aircoleidingen?

Als uw airco leidingen niet worden gedesinfecteerd kan dit gevolgen hebben voor uw gezondheid. U kunt tijdens het aanzetten van uw airco eerder ziek worden of irritatie krijgen aan uw lichaam.

Waar kan ik een airco reinigen beurt laten uitvoeren?

U kunt een airco reiniging beurt laten doen bij onze vestiging in Haarlem. Tijdens de werkzaamheden kunt u in de wachtruimte een lekkere kopje koffie drinken.

Waar kan ik een airco reinigen beurt laten uitvoeren?

U kunt een airco reiniging beurt laten doen bij onze vestiging in Haarlem. Tijdens de werkzaamheden kunt u in de wachtruimte een lekkere kopje koffie drinken.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u graag een afspraak maken is dit mogelijk u kunt hiervoor op de rechts bovenstaande afspraak knop klikken of u kunt bellen voor een afspraak.

Services

Lage prijs garantie 

Kwaliteit

Professioneel en ervaren monteurs

bottom of page