top of page
shutterstock_795116551.jpg

Laat uw airco systeem op volle vermogen werken!

Airco Check

 

 

Airco Check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

De Airco Check van  betekent dat het gehele airco systeem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn.

De offerte geldt alleen voor de airco controle. Is de airco aan onderhoud of reparatie toe? Dan zal de monteur u altijd vooraf om toestemming vragen.

Waarom een airco check?

Het airconditioning systeem in uw auto zorgt voor koele, frisse lucht op warme zomerdagen. In de winter helpt de airco met het ontwasemen van de autovoorruit.

Het maakt dus niet uit welke seizoen het is. Een goed werkende airco zorgt 12 maanden per jaar voor gemak, comfort én veiligheid.

Hoe vaak moet ik de airco laten controleren?

Om de koelcapaciteit van de airco op peil te houden, raden we u aan om twee keer per jaar de airconditioning van uw auto te laten controleren. Eén keer in de twee jaar adviseren we u de airco te laten reinigen.

Wat houdt de Airco Check precies in?

Tijdens de Airco Check controleert de monteur de werking van het gehele airconditioning systeem. De verdamper wordt schoongemaakt en de condensor nagekeken op beschadiging.

Wat zijn de gevolgen van een lege airco leidingen?

Wanneer uw airco systeem lekt of leeg is werkt uw airco compressor niet meer optimaal, hierdoor kan uw airco compressor defect raken wat hoge reparatiekosten kan bedragen. Laat uw airco systeem hierdoor vroegtijdig controleren door één van onze experts!

Wanneer uw airco systeem lekt en het maakt contact met het buitenlucht kan dit nare gevolgen hebben voor uw aircofilter dit kan namelijk verstopt raken, omdat het vol zal zitten met water, dat eigenlijk gefilterd zal moeten worden. De koelcapaciteit kan hierdoor flink afnemen. En het ergste is dat u uiteindelijk een nieuwe filter los moet gaan vervangen. 

Hoelang duurt een airco check beurt?

Een airco airco check duurt gemiddeld 30 minuten, wij de belangrijkste airco punten van de auto controleren.

Waar kan ik een airco beurt laten uitvoeren?

U kunt een airco service beurt laten doen bij onze vestiging in Haarlem. Hier hebben wij ook bruggen staan mocht het airco systeem lekken dat wij dit direct kunnen repareren, zodat u de zomer koel kunt doorkomen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u graag een afspraak maken is dit mogelijk u kunt hiervoor op de rechts bovenstaande afspraak knop klikken of u kunt bellen voor een afspraak.

Services

Lage prijs garantie 

Kwaliteit

Professioneel en ervaren monteurs

bottom of page